Kærlighedens vildveje

Se side

Om Kærlighedens vildveje:

Chefpsykolog Lars J. Sørensen skriver i forordet: ”Pas på! Dette er en underholdende fagbog.” Der er i den rig mulighed for at identificere sig med de krinkelkroge, som kærligheden kan fare vild i.

Samtidig lykkes det forfatteren at komme godt igennem den yderst vanskelige praksis, som det kan være at hjælpe og give gode råd uden hverken at blive belærende eller dogmatisk.”

Bogen tager dig med på en forunderlig  yo-yo tur gennem et kærlighedsforhold. En historie fra det virkelige liv. Du lærer om de stærke impulser, følelser og reaktioner i kærlighedslivet.Du får samtidig nøglen til at åbne din kærlighedskode, så du kan styrke Din trygge tilknytning. Herfra kan dit kærlighedsliv blomstre!

læste Kærlighedens vildveje i går aftes/nat. Fantastisk! Absolut fantastisk – ville ønske jeg havde læst den tidligere 😉 Tak. Eva, 41 år

Læs i Kærlighedens vildveje her >>

Anmeldelser, div medier

Mette Fersum, lektørudtalelse (den bibliotekerne køber bøger ind fra): Hvis man er faret vild i kærligheden, kan denne bog læses. Eller hvis man ønsker en personlig historie…

Bogen giver et tydeligt billede af, hvordan mennesker med ambivalent/nervøs tilknytningsform ofte fungerer….det er en udmærket bog, og mange vil nok have glæde af de mange råd Connie Kragelund beskriver

Tina Haag, Vi-kvinder.dk skriver: Hvis du har koks i kærlighedslivet og bryder dit hjerte og hjerne med, hvad det er, der går galt, er denne bog et absolut must! Støder du ind i …læs mere klik her

Loise Pagsberg, Kvindeguiden.dk skriver: Mange vil sikkert kunne nikke genkendende til episoder, følelser og reaktioner beskrevet i “Kærlighedens vildveje”, og mange vil sikkert finde det forløsende at få sat ord på de…. læs mere klik her

Få den får kun 218 kr. inkl. forsendelse! Klik herunder…

 

 

 

E-bogpris 100,- kr. Kan ej printes

Udpluk af, hvad læsere skriver om Kærlighedens vildveje

Den største aha-oplevelse nogensinde
Jeg googlede og læste en masse links og dem til dine sider har givet så meget mening. Jeg har læst din bog, som jo næsten handlede om os og har fået den største aha-oplevelse nogensinde.

Jeg har ikke kunne lykkes med hverken mit ægteskab eller forhold i øvrigt, men nu ved jeg, hvorfor jeg ikke har kunnet gøre mit, det har jeg nu langt bedre forudsætninger for. Tak for hjælpen!
Janne, 40 år

Berigende øjen- og hjerte åbner
Jeg har lige læst Kærlighedens vildveje, en berigende øjen- og hjerte åbner. Tusind tak!
Kærligst Jette

Let tilgængelig, underholdende og seriøs
Lene Juul Pedersen: Jeg kan rigtig godt lide den. Jeg genkender mig selv både i dig og din kærestes adfærd. Jeg synes, den er skrevet let tilgængelig, underholdende og seriøst. Det er for mig en meget fin måde at blive bekendt med de 4 tilknytningsformer, og få en bedre forståelse af mig selv. Det er da lige sådan en bog jeg har søgt i mange år. Tak for det. …

Ved faktisk ikke rigtig om jeg vil give den fra mig
Jeg ønskede mig bogen til min fødselsdag, og jeg har ventet på den længe. Jeg ved jo, du har været i gang med at skrive den. Når jeg er færdig, vil min faster gerne låne den, men jeg ved faktisk ikke rigtig om jeg vil give den fra mig lige foreløbig. Sådan har jeg det med mine gode bøger. 

Til tider hårrejsende, humoristisk, SÆRDELES velskrevet, og MEGET brugbar!
Jane Ottesen: Tak for en fantastisk bog! (Kærlighedens vildveje) Den var lærerig, til tider hårrejsende, (når man kunne genkende nogle sindstilstande og  situationer), humoristisk,  SÆRDELES velskrevet, og MEGET brugbar! (også pga. opbygningen med “opsamling” efter hvert kapitel – som man senere kan bruge som opslag, når man gerne lige vil have repeteret).

Tilknytningsformerne, som jeg først har fået kendskab til igennem din bog, får SÅ meget til at falde på plads!

Giver så megen selvforståelse og klarhed
Gerda Lambertsen:
Det er en forrygende bog at læse. Man har bare lyst til at læse mere for at finde ud af, hvad der så sker med forholdet.

Det er en bog, som jeg helt sikkert vil anbefale til folk med problemer i kærligheden, da den giver så megen selvforståelse og klarhed over, at man selv skal gøre sit hjemmearbejde for at skabe gode relationer, og også en forståelse af, at den anden gør det han/hun gør, ikke for at skade den anden, men for at tage vare på sig selv – også selvom det er misforstået selvomsorg, som hører fortiden til.

Kunne slet ikke slippe den igen
Dorthe M: Jeg læste din bog igår, og den åbnede mine øjne – kunne slet ikke slippe den igen. Jeg har simpelthen ikke kunnet forstå, hvorfor mine forhold blev ved med at være så følelsesmæssigt anstrengende og korte. Det er helt tydeligt for mig efter at ha’ læst din bog, at jeg har en ambivalent/nervøs tilknytningsform. Tusind tak for at vise mig vejen ud af offerrollen. Hårdt arbejde ligger forude, men din bog har vist mig, at et bedre forhold til sig selv og andre kan læres.

Lene, 55 år: Hvorfor jeg kastede mig over bogen var fordi den mand jeg er/var forelsket i fyldte så meget at jeg så det som en usund negativ og selvforstærkende spiral hvor jeg ikke havde fat i mig selv. Mønstret du beskriver – uha.. genkendeligt… så afsnittene med “tilknytning” gav mig rigtig god mening..
 
Virkeligt en viden jeg kunne omsætte med resultat. Tager stadig bogen frem for lige at repetere, når kaos – følelserne melder sig. Bevidstheden om at det er mine grundlæggende behov jeg ønsker han skal dække, giver så god mening, motivation og mulighed til at arbejde med få balance i mit indre. YES

Tina fra Hørning: Tusind tak for din bog. Jeg ser mig selv tydeligt. Fantastisk med din historie kombineret med teori, det gør det meget nemt at forstå og det vil være lettere for mig at blive opmærksom på, når jeg er på vildspor fremover. 

Jens Peder: Jeg (og min kone) har nu fået læst bogen og det er sørme stof til eftertanke og stor læring. Tak for den meget ærlige beskrivelse af dit 3½årige turbolente men også kærlighedsfyldte forhold. Jeg vil helt sikkert anbefale bogen til andre

Anya: Dejligt at læse din meget åbenhjertede bog, du er meget modig, det er dejligt og befriende at læse din bog. Det er virkelig fantastisk at mærke din sårbarhed, en åben og ærlig bog som jeg med glæde vil anbefale til andre.

pris 199,- kr.+porto

 

pris 100 kr. Kan ej printes